7 DAYS LUNCHROOM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 506 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 7 Days Lunchroom. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 22:17 Veelste laat bezorgd
25 nov 2022 om 15:09 Eten was heerlijk en nog goed warm toen het bezorgd werd. Super vriendelijke bezorger alleen duurde het wel wat lang voordat het bezorgd werd.
24 nov 2022 om 19:25 Ik was aangenaam verrast door het eten en de hoeveelheid. het was zorgvuldig verpakt en heel lekker. Alleen de patat mocht iets meer doorgebakken. Soep was lekker en shoarma was erg goed. We gaan hier vaker bestellen.
18 nov 2022 om 21:27 Het eten was er snel! Kwaliteit was gemixed. De kapsalon was verassend goed, de patat was ok, maar het broodje frikadel was niet fantastisch: een zacht zompig stokbroodje met sla (???) ertussen, een scheutje ketchup en dan een bijna zwarte frikadel.
18 nov 2022 om 9:24 Me zoontje was blij met de kindermenu en pasta was heerlijk vers
17 nov 2022 om 22:53 Ik bestelde de pancakes met nutella en m&m’s en kreeg geen nutella. Als eerst werd gezegd dat dit niet bij het menu zat (terwijl het wel op thuisbezorgd staat) en daarna werd verteld dat de nutella op was. Geen oplossingsgerichte service. Erg jammer
14 nov 2022 om 21:34 Wederom top!
12 nov 2022 om 21:11 Zeer slecht. Ik raad het niemand aan om hier wat te bestellen
11 nov 2022 om 23:29 Lekker
11 nov 2022 om 18:35 Very good
11 nov 2022 om 14:52 Superlekker!!!!!!!!
11 nov 2022 om 9:52 Tasty & quality